Hajrović objasnio zbog čega nije odgovorio na ovacije navijača

Na kraju se ipak odužio prepunom Maksimiru

Hajrović objasnio zbog čega nije odgovorio na ovacije navijača

S. Mlaćo

U Dinamu slave Izeta Hajrovića. Sjajni ofanzivac sa dva pogotka bio je junak velike pobjede nad Fenerbahceom 4:1.

Poigrao se popularni Izo sa Fenerom, a prilikom izlaska sa terena pred sami kraj zaradio je ovacije prepunog Maksimira. Zanimljivo da na skandiranje "Izete, javi se", nije odgovorio, što je naravno bilo jedno od glavnih pitanja novinara nakon meča.

Dao je bh. internacionalac sasvim jasan odgovor.

"Vjerujte mi da nisam znao da to traže od mene, da mi poručuju te riječi, nisam to uspio shvatiti. Čuo sam da su sretni i da mi plješću, ali ta poruka mi je zbog buke billa neshvatljiva. Tek kada sam prilikom zamjene prilazio aut-liniji, shvatio sam to kada mi je trener Bjelica rekao: 'Govore ti da im se javiš, mahni im!' Naravno, odmah sam podigao ruke i pljeskom zahvalio svim tribinama. Mislim da sam im se tako odužio.", kazao je Hajrović.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Hrvatske kolege navode da je Hajrović idealna medijska roba, te da je duboko u noć ostao pod južnom tribinom kako bi se fotografisao sa navijačima i brojnim obožavateljima.

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Hajroviću je 2+2 problem da shvati...
1 22
Bulwyf
"On je modni guru"
20 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi