"Imam preko 20 fotografija s Messijem, a na svakoj možete vidjeti isti detalj"

Meksikanac sretan što igra u eri Argentinca

"Imam preko 20 fotografija s Messijem, a na svakoj možete vidjeti isti detalj"

E. Čaušević

Iskusni meksički fudbaler Andres Guardado govorio je o Lionelu Messiju pred početak Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Ovaj Meksikanac će igrati za svoju zemlju na Mundijalu koji počinje za devet dana, a priznao je da se nada da će Messi konačno doći do titule prvaka svijeta s Argentinom. Guardado je izjavio da je jednostavno sretan što će svojim unucima moći pričati da je igrao u Messijevoj eri.

"Messi je ostavio najveći trag u fudbalu. Za mene je on najbolji fudbaler ikad i s ponosom ću moći pričati svojim unucima da sam igrao u eri Lionela Messi. On je jedan od najljepših stvari koje nam je fudbal dao", rekao je Guardado, te se osvrno na zanimljiv detalj:

"Ne znam da li vi to pratite ili ne, ali ja vodim evidenciju o fotografijama s Messijem. Naime, s njim imam preko 20 fotografija i nevjerovatno je da ni na jednoj od njih lopta nije u mom posjedu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi