Imao priliku da zabije za 2:0

Imamović: Da sam imao samo malo veće kopačke...

E. Škorić

Armin Imamović postigao je jedini pogodak za bh. kadete u pobjedi nad Srbijom, ali to nije bilo dovoljno.

Pobjeda nad Srbijom lična je satisfakcija, ali nije donijela plasman u drugi krug, nego ide Irska iako je danas sa 7:0 izgubila od Njemačke.

Imamovićev gol u završnici bio je tračak nade, no ostalo je 1:0. Nažalost.

"Nažalost, nismo uspjeli, ali fudbal je takav. Nadam se da smo makar malo osvjetlali obraz države. Spremamo se sada za kvalifikacije U19", rekao je Imamović, dodavši:

"Nepravda je da je Irska prošla dalje. Više smo zaslužili. Oni su primili sedam golova od Njemačke, a prošli smo dalje. Protiv Irske smo imali dobrih šansi i sada ostaje samo da žalimo".7

Kasnije je Imamović, sav utučen, dok je išao prema svlačionici prokomentarisao da bi "prošli dalje da je uzeo malo veće kopačke". Inače, nakon gola za 1:0, Imamović je imao šansu da zabije i drugi gol, ali zamalo mu je lopta pobjegla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti