Imamović i Salčin potpisali nove ugovore sa FK Sarajevo

Dva talentovana juniora

Imamović i Salčin potpisali nove ugovore sa FK Sarajevo

Samir Mlaćo

Dva talentovana juniora Armin Imamović i Đani Salčin, potpisali su danas u prostorijama kluba nove ugovore sa FK Sarajevo.

Ovim potezom bordo klub je nastavio praksu potpisivanja ugovora sa mladim nogometašima iz Akademije koja u posljednje vrijeme ostvaruje sjajne rezultate.

Strategija FK Sarajevo umnogome se temelji na proizvodnji kvalitetnih mladih fudbalera iz sopstvenih redova i početak ove sezone prava je potvrda toga. Nakon što je nekoliko talentovanih maldih fudbalera nešto ranije potpisalo višegodišnje ugovore sa FK Sarajevo, danas su to uradili i Imamović i Salčin.

I Imamović i Salčin rođeni su 2000. godine i naredne sezone imaju pravo nastupa za juniore FK Sarajevo. Očekuje se da obojica daju veliki doprinos kako u juniorskoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine tako i u Omladinskoj Ligi prvaka koju juniori FK Sarajevo igraju od septembra mjeseca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Armin Imamović je u FK Sarajevo stigao 2014. godine iz Tuzle i od tada je standardni reprezentativac u omladinskim reprezentacijama BiH. Isto vrijedi i za Salčina koji je 2014. godine u FK Sarajevo stigao iz Veleža i postao jedan od najbitnijih igrača u svojoj generaciji.

Obojici fudbalera ugovor sa FK Sarajevo isticao je na kraju ove godine, a danas su potpisali nove ugovore u trajanju od 3 godine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ratip irats
Sretno momci...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi