Imamović napustio Slaven, novi trener Munever Krajšnik

Sporazumni raskid saradnje

Imamović napustio Slaven, novi trener Munever Krajšnik

E. Čaušević

Fudbaleri Slavena iz Živinica jučer su doživjeli težak poraz na gostovanju protiv Bratstva (4:0) u okviru 25. kola Prve lige FBiH.

Slaven se još uvijek nalazi u dobroj situaciji što se tiče borbe za opstanak jer ima sedam bodova više od klubova koji se nalaze na mjestima koje vode u niži rang.

Ipak, klub iz Živinica odlučio je reagovati u finišu sezone i sporazumno raskinuti saradnju s dosadašnjim trenerom Šefikom Imamovićem.

Njegovo mjestu do kraja sezone će preuzeti Munever Krajšnik, a njegov pomoćnik će biti igrač Slavena, Adnan Jahić, koji ima B licencu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi