Trener Slavena iz Živinica

Imamović: Rezultat nije mjerilo stanja na terenu

Slaven je u susretu 23. kola Prve lige Federacije BiH poražen na gostovanju u Sarajevu kod Olimpika

Tim iz Živinica je u glavni grad BiH doputovao znatno oslabljen, a na kraju izabranici Šefika Imamovića nisu uspjeli izbjeći poraz od favorizovanog domaćina.

"Olimpiku čestitam na pobjedi, mada ovaj rezultat nije mjerilo stanja na terenu. Svojim igračima mogu uputiti iskrene pohvale i pored ovakvog rezultata, jer smo na ovo gostovanje došli znatno oslabljeni, bez tri-četiri standardna igrača, a uz to je bilo i onih sa žutim kartonima. Nismo mogli ni biti maksimalno agresivni", kazao je trener Šefik Imamović nakon utakmice, pa dodao:

"U sljedećem kolu nam dolazi Velež i već od ovog momenta smo okrenuti ka toj utakmici i našem konačnom cilju, odnosno opstanku", istakao je Imamović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Inače, Slaven je trenutno na 14. poziciji u Prvoj ligi Federacije BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi