Imitirao proslavu Diega Simeonea, pa dobio direktan crveni karton

Baš je pretjerao

Imitirao proslavu Diega Simeonea, pa dobio direktan crveni karton

E. Čaušević

Diego Simeone prošle sedmice bio je u centru pažnje zbog "zanimljive" proslave gola na meču protiv Juventusa.

Atletico Madrid je prošle srijede u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na svom terenu pobijedio Juventus sa 2:0, a Simeone se ponovo našao u centru pažnje. On je prvi gol svog tima proslavio tako što se okrenuo prema tribinama i uhvatio za mu*a.

Simeone se kasnije izvinio zbog ovog postupka, ali je rekao da nije mogao to kontrolisati jer je bilo iz srca. Slična stvar desila se i na utakmici Serije D na kojoj su se sastali Prato i Viareggio.

Napadač Prata, Riccardo Moreo, postigao je gol na ovom meču, a onda je napravio veliku glupost. Odlučio je imitirati proslavu gola Atletico Madrida i to ga je skupo koštalo jer je dobio direktar crveni karton. Na sreću domaćih navijača Prato je uspio da pobijedi sa 2:1 iako su imali igrača manje.

Top Komentari

Zoilomas
Nabio te sudija haha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi