Immobile može da slavi: Sarri razočarao Ronalda pred gostovanje kod Cagliarija

Neće igrati sutra

Immobile može da slavi: Sarri razočarao Ronalda pred gostovanje kod Cagliarija

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa sutra igraju u gostima protiv Caglarija meč 37. kola italijanske Serije A.

Juventus je u prošlom kolu pobjedom protiv Sampdorije osigurao titulu prvaka Italije i jasno je da će Maurizio Sarri sutra odmoriti većinu prvotimaca. Očekuje se da većina igrača i startne postave neće igrati preostala dva kola, te da će se "čuvati" za revanš protiv Lyona u Ligi prvaka.

La Gazzetta dello Sport piše da sutra Sarri neće računati ni na Cristiana Ronalda iako je portugalski fudbaler pokazao želju da igra preostala dva meča kako bi došao do titule najboljeg strijelca.

Ronaldo se za tu titulu bori s Cirom Immobileom koji je zabio 34 gola, dok Ronaldo na kontu ima 31 pogodak. No, čini se da je sarri ipak odlučio da odmori Ronalda i poruči mu da je najbitnije da se sada fokusira na meč protiv Lyona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus će dočekati Lyon naredne sedmice u revanšu osmine finala i pokušati nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice kada je francuski tim pred svojim navijačima slavio sa 1:0.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
CR7 King
4 1
vence
Igrace on..jos kako
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi