Immobile srušio Bolognu, Lulić asistent

Lazio trijumfovao

Immobile srušio Bolognu, Lulić asistent

Edmir Škorić

U posljednjem susretu 27. kola italijanske Serije A Lazio je slavio u gostima kod Bologne s 2:0.

Lazio je u sjajnoj seriji i u petoj uzastopnoju utakmici nema poraza, a u tim mečevima je ukupno od mogućih 15 osvojio 13 bodova (remizirao samo protiv Milana).

S  druge strane,  loša serija Bologna nema kraj i ovaj tim ima veliku sreću što su ove sezone Palermo, Crotone i Pescara očajni, pa ne strahuju za opstanak.

Vodeći pogodak na večerašnjem meču postigao je Ciro Immobile u devetoj minuti, kada ga je sjajno uposlio bh. reprezentativac Senad Lulić. U 75. minuti Immobile postiže još jedan pogodak za siguran kraj meča.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lazio sada ima 53 boda i četvrti je na tabeli, dok trećeplasirani Napoli ima četiri boda više. 


Ciro Immobile Goal HD - Bologna 0-1 Lazio 05... by Football--Live
Ciro Immobile Goal HD - Bologna 0-2 Lazio - 05... by Super-By

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi