Immobile: To je stvar časti, odbio sam veliki novac zbog Lazija
(Foto: EPA) Ciro Immobile igra fantastično od dolaska u Lazio, pa je za ovaj klub skupio 98 nastupa u svim takmičenjima, postigao čak 73 gola i upisao 17 asistencija.

Napadaču Nebeskoplavih je najbolje na Olimpicu

Immobile: To je stvar časti, odbio sam veliki novac zbog Lazija

Ciro Immobile je 2016. godine stigao u Lazio i od tada postao apsolutni heroj navijača ovog kluba. Uspio se okititi i titulom najboljeg strijelca Serije A, a početkom tekućeg mjeseca je potpisao novi ugovor sa Nebeskoplavima.

Za Lazio Style kanal je govorio o svemu, pa i tome zašto je odlučio ostati u Laziju uprkos unosnim ponudama drugih klubova.

"Kada sam na terenu i čujem navijače da uzvikuju moje ime, to me svaki put dodirne... Velika je čast igrati za Lazio i zbog toga sam ostao ovdje iako su mi u drugim klubovima nuđena veća primanja", poručio je Immobile, pa se osvrnuo i na same fudbalske početke:

"Otac mi je prenio strast za sport, dok moja braća nikada nisu bila previše zainteresovana. Plakao bih kada mi roditelji ne bi dopustili da izađem napolje i igram fudbal zbog loših ocjena u školi. Još tada je fudbal bio moj život."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi