Lulić: Ako ovako budemo igrali, možemo dobiti bilo koga

Kapiten Lazia

Lulić: Ako ovako budemo igrali, možemo dobiti bilo koga

Kapiten Lazia Senad Lulić bio je vrlo sretan nakon današnje pobjede njegovog tima protiv Fiorentine.

Lazio je u okviru 8,. kola italijanske Serije A slavio sa 1:0 golom Cire Immobilea, a Lulić je nakon susreta rekao kako je publika danas imala priliku vidjeti pravio Lazio.

"Danas smo vidjeli pravio Lazio, tim sa srcem koji se jako bori, koji dobija duele i utakmice. Ako budemo ovako igrali, onda možemo da pobijedimo bilo koga. Danas ste mogli vidjeti kako smo gladni da uzmemo tri boda. U ovakvim teško osvojenim bodovima najviše uživamo", rekao je Lulić nakon susreta.

Podsjetimo, Lazio je sada na 3. poziciji sa 15 osvojenih bodova, nakon osam kola, a u narednom susretu igra proitv Parme u gostima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Svemu dodoajmo da je Lulić danas odigrao cijeli meč za Nebesko-plave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi