Impertor se vratio!
Foto: Facebook/Galatasaray

Fatih Terim ponovo na klupi Galatasarayja

Impertor se vratio!

Iako se u proteklim danima ime turskog stručnjaka Fatiha Terima pominjalo u kontekstu pozicije selektora reprezentacije BiH, ako je i postojala neka šansa za njegov dolazak na klupu Zmajeva, sada je jasno da od toga neće biti ništa.

Od kada je Igor Tudor dobio otkaz u Galatasarayju, navijači ovog kluba su dozivali Terima na kormilo ekipe, a velika želja im se upravo ostvarila.

Iz Galatasarayja su na društvenim mrežama kratko potvrdili Terimov angažman, riječima: "On se vratio".

Navijače Galate je vijest o povratku Terima izuzetno razveselila s obzirom da se radi o čovjeku koji je vremenom postao simbol ovog kluba i sigurno najomiljeniji trener u historiji Galatasarayja.

Inače, Fatih Terim je kao igrač nastupao za Galatasaray više od jedne decenije, dok će mu ovo biti četvrti put da sjeda na klupu ekipe sa Ali Sami Yen stadiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije