Bilić kvari Terimu planove? "Već su tri puta razgovarali"

Ponude stižu sa svih strana

Bilić kvari Terimu planove? "Već su tri puta razgovarali"

Izgleda da Slaven Bilić neće dugo odmarati od trenerskog posla.

Bilić nakon otkaza u West Hamu uživa u slobodnim danima i odmara se od stresa koji donosi trenerski posao, međutim to neće dugo trajati, jer ponude mu stižu sa svih strana.

Kako prenose inostrani mediji, najnovija dolazi iz Turske, tačnije od tamošnjeg velikana Galatasaraya koji je trenutno bez trenera.

Iako se proteklih dana pominjalo da će Fatih Terim naslijediti Igora Tudora, turski Fanatik piše da je najozbiljniji kandidat za klupu Galatasaraya upravo Bilić i navodno je direktor kluba Cenk Ergun već obavio tri razgovora s hrvatskim stručnjakom.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bivši selektor Hrvatske je tražio nekoliko dana za donošenje odluke, pošto mu problem predstavlja to što bi preuzimanjem Galate izdao navijače Bešiktaša, kluba koji je vodio od 2013. do 2015. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi