Navijači Galatasaryja prizivaju Imperatora: Vrijeme je za Fatiha Terima
"Vrati se u gnijezdo Fatih"

Turski stručnjak najveća želja simpatizera slavnog kluba

Navijači Galatasaryja prizivaju Imperatora: Vrijeme je za Fatiha Terima

Nakon što je Igor Tudor dobio otkaz na klupi Galatasaryja počele su špekulacije o njegovom mogućem nasljedniku. Iako su se jučer pojavile informacije da je i Tudorov sunarodnjak Slaven Bilić jedan od kandidata za klupu Galate, navijači ovog kluba žele samo jednog čovjeka na čelu ekipe, a sve su prilike da će im se ta želja i ispuniti.

Iako se govorilo da bi poplarni Imperator, Fatih Terim, mogao ući u uži krug kandidata za poziciju selektora BiH, čini se da je i njegova najveća želja povratak u Galatasarayj, klub koji je vodio već tri puta, ukupno osam godina.

A koliko je navijačima Galate stalo da se Terim vrati na kormilo ekipe govori i činjenica da su društvene mreže prepune "kampanja" za povratak Imperatora na Ali Sami Yen stadion.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vrati se u gnijezdo Fatih" i "sada je vrijeme za Fatiha", parole su koje dominiraju na Twitter i Instagram profilima navijača Galatasarayja, a sudeći prema špekulacijama turskim medija, njihova želja bi se uskoro trebala ispuniti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi