Impresivan učinak Ibiševića: Od 18 ekipa u Bundesligi, samo dvije su zaustavile bh. napadača

Protiv koga još nije zabijao?

Impresivan učinak Ibiševića: Od 18 ekipa u Bundesligi, samo dvije su zaustavile bh. napadača

E. Škorić

Bivši bh. reprezentativac Vedad Ibišević postigao je u petak novi pogodak za Herthu.

Iskusni 35-godišnjak u petak je pogodio za Herthu u domaćoj pobjedi nad Fortunom iz Dusseldorfa od 3:1 u 7. kolu Bundeslige, a kolo ranije bio je dvostruki strijelac za Berlince.

Ibišević je, postigavši gol Fortundi, zabio skoro svakoj ekipi protiv koje igra u Bundesligi.

Zabio je golove protiv 16 od 18 mogućih rivala. Bio je strijelac i protiv Augsburga, Bayerna, Borussije jedne i druge, Fortune, Frankfurta, Herthe (kao igrač Hoffenheima), Koelna, Leipzga, Bayera, Mainza, Schalkea, Werdera i Wolfsburga.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Jedino nije tresao mrežu protiv Union Berlina i Paderborna, a ne sumnjamo da će sjajni Vedo pronaći put i do njihovih mreža.

On je u sedam mečeva (četir kao starter) postigao tri gola i upisao je jednu asistenciju.

Top Komentari

VELEZ
**** vas ibisevic vise, pustite covjeka da igra svoju karijeru, zavrsio je sa repkom i Tocka. Nemojte covjek podcijenivat i govorit da treba se vratit u repku, ako je reko da je zavrsio onda je zavrsio.
4 3
Chupy
Ja ne znam koji je K Prosineckom?! Druze, de budi normalan, ako ovo citas!!! Pozovi Ibisevica, to ocekuje 99% navijaca BiH!!!! Ako prihvati OK, ako ne prihvati opet OK!!!! Nit ce se ko ljutiti na tebe, niti na njega ako ne prihvati poziv, jer je se oprostio! Ali tvoje je da ga pozoves, jer boljeg nemamo, jesi li svjestan?! A eto imamo te neke minimalne sanse za plasman, zasto si tvrdoglav jbg?!?!?!
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi