Ings: Ne osjećam pritisak

Pojačao Liverpool ovog ljeta

Ings: Ne osjećam pritisak

Edmir Škorić

Sudeći prema utakmicama na pripremama u Australiji, Brendan Rodgers je pogodio s pojačanjima.

Liverpool je odigrao tri dobre utkamice, ostvario tri pobjede, a strijelci su uglavnom novajlije. James Milner je danas protiv Adelaide Uniteda postigao drugi gol od prelaska na Anfield, a strijelac u današnjem susretu bio je i Danny Ings.

Mladi engleski reprezentativac je iz Burnleyja stigao u Liverpool i tvrdi kako nije bio pod pritiskom, kakvim inače budu napadači nakon što dođu u novi tim.

“Ne, nisam osjećao pritisak. Očito je da sam osjećao kako imam puno odgovornosti jer nosim dres velikana kao što je Liverpool. Nadam se da ću nastaviti sa serijom golova i da ću igrati sve bolje”, kazao je Ings.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Od tri su Redsi slavili u tri prijateljske utakmice. Ings je u dresu Burnelyja u četiri sezone odigrao 122 utakmice i postigao 38 pogodaka, a prethodno je nastupao za Bournemouth i jedno vrijeme u Donchesteru na posudbi. 


Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.