Iniesta: Čudno se vratiti kao gost na Camp Nou

Gledao meč Barcelone i Celte

Iniesta: Čudno se vratiti kao gost na Camp Nou

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su pred svojim navijačima pobijedili Celtu iz Viga sa 2:0 i zadržali lidersku poziciju.

Katalonski klub je rutinski odradio sinoćnju utakmicu i bilo je jasno da nakon vodstva 2:0 iz prvog poluvremena žele da se meč što prije završi. Golove za Barcelonu sinoć su postigli Ousmane Dembele i Lionel Messi.

S tribina je Barcu bodrio i dojučerašnji veznjak Andres Iniesta koji se nalazi na odmoru jer je sezona u Japanu završena. Iniesta je dobio velike ovacije kada se pojavio na tribinama stadiona gdje je proveo skoro cijelu karijeru, ali je priznao da se jako čudno osjećao.

"Neću lagati. Vratiti se na Camp Nou je za mene bilo jako posebno, ali večeras sam imao ulogu gosta, što je za mene poprilično čudan osjećaj", rekao je Iniesta nakon utakmice bivšeg kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi