6

Komentari (6)

Jupp
Koliko se sjecam Bayern vas je satrao u dvije utakmice 7:0, tesko da ce se i to desiti vise :)
cccccc
Koliko se sjećam oni su taj Bayern 2009 godine satrali sa 4-0 i to sva 4 gola su dali u prvom poluvremenu. Da su htjeli nastaviti mogli su im dati 7 samo u jednoj utakmici :)
LOLLOL
Da izgubili su jedan dvimec nakon sto im je trener umirao od raka. To znaci da su smijesna ekipa upravu si
Jupp
@cccccc jesu, 4:0, pa je u uzvratu bilo nerjeseno.. tako nesto.. da su im mogli dati 5 dali bi, pusti tu seljacku pricu.. Barceloni u historiji niko nije u dvije utakmice dao 7 komada, tako da je ovo za ginesove knjige prijatelju :)
Uostalom, Bayern ima vise pobjeda nad Barcelonom, nego obratno.
Odma se nadigli navijacici Barcelone:)
Jupp
@LOLLOL Glupa ti je konstatacija skroz prijatelju, ja koliko znam citavu su grupnu fazu, odlicno odigrali, a i tada je covjek bio bolestan ????
LOLLOL
Tads je bio bukvalno iz bolnice i ekipa je bila u kurcu. Bayern ih jeste nadigrao i unistio ali sta sada? I taj Bayern je zgazen i svako je zgazen prije ili kasnije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.