Iniesta prokomentarisao mogući prelazak Neymara u Real Madrid
Sprema li se novi veliki transfer ove zime?

Da li će Brazilac ponovo u Španiju?

Iniesta prokomentarisao mogući prelazak Neymara u Real Madrid

S. Mlaćo

Brazilac Neymar briljira u redovima PSG-a, ali i pored toga mediji često špekulišu o tome da bi on mogao napustiti Francusku.

Navodno, izvjestan je povratak u Španiju, ali ne u redove Barcelone, već ljutog rivala Reala iz Madrida kojem ove sezone ne cvjetaju ruže.

PSG je Barceloni platio pomalo nevjerovatnih 222 miliona eura, no u Francuskoj i nema veliku motivaciju, s obzirom da je njegov tim gotovo već osigurao novu titulu prvaka.

U Barceloni nisu govorili o mogućem povratku Neymara u Španiju, a oglasio se Andreas Iniesta koji trenutno nastupa u Japanu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne bi me to povrijedilo. Takve stvari se događaju. Jasno je da bi se Real pojačao kvalitetnim nogometašem jer bi Neymar u svakoj ekipi stvarao razliku. Sigurno da mu ne bi blo jednostavno se vratiti u Barcelonu koju ja kao vidim kao glavnog kandidata za sve trofeje", jasan je bio Iniesta koji je ovog ljeta napustio Barcelonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi