Iniesta savjetuje Barcelonu, treba li legendu poslušati?

Želi da Rakitić ostane

Iniesta savjetuje Barcelonu, treba li legendu poslušati?

E. Škorić

U intervjuu za Marcu Andres Iniesta se dostakao i situacije u kojoj se našao Ivan Rakitić.

Bivši kapiten Barcelone trenutno je igrač japanskog Vissel Kobea, a za Marcu govori o raznim stvarima, no također poziva Barcu da zadrži Ivana Rakitića.

"Ne bih ga pustio, on je odličan igrao. Bilo je veličanstveno ono što je radio sve ovo vrijeme. Ove godine se ne ističe možda kao ranije, ali to ne znači da nije vrhunski igrač", rekao je Iniesta.

Andres prati vijesti o Barci, a na pitanje kako bi želio da se nogometna sezona završi, nije ostavio nikakvu sumnju:

"Volio bih da Barca osvoji trostruku krunu, ali u svim takmičenjima postoji velika konkurencija. Vidjeli ste prošle godine dominaciju Engleza u Ligi prvak,a a tu su i Bayer, Juve, PSG... Puno je kandidata za Ligu prvaka, ali volio bih da Barca osvoji sva takmičenja ove sezone".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Priznao je također da je tokom igračke karijere imao pozive iz Madrida i da nije ništa strano to da Real kontaktira najbolje igrače Barcelone.

Kratko je komentarisao i situaciju oko Neymara, rekavši da bi bilo dobro ako bi se vratio na Nou Camp, ali da nije siguran kako bi se onda uklopio u trenutni napad Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi