4

Komentari (4)

Adnanos
Memogu se ni poredit. Maradona je Maradona. Messi citav zivot igra za Barcelonu i to sa majstorima.
MirzaBarucic
Mislis, drugi igraju s majstorom? Maradona je imao nekoliko godina slave, Messi od pocetka do kraja najbolji, oborio sve moguce rekorde, onoliko golova, asistencija, trofeja. Ne, ne mogu se porediti. Messi, pa nekoliko praznih mjesta, pa Maradona.
Adnanos
Vidim da si mlad. Ja sam pratio i jednog i drugog. Ti sto znas o Maradoni je ono sto si procitao na sportsport. Messi igra protiv Leganesa sa Xavijem, Iniestom itd a Maradona protiv Juventusa. Milana, Intera, Fiorentine, Lazijem itd kad je talijanska liga bila daleko najbolja na svijetu, kad je igrao Van Basten, Platini, Cruif itd i to sa prosjecnim Napolijem. To je poput kad bi Messi igrao za Leganes danas a opet bi imao lakse protivnike. Maradona pobijedio svejtsko prvenstvo i bio daleko najbolji i jednom u finalu izgubio 1-0 kad je dobio crveni a Messi nevidljiv u Argentini. Nemam ja tebi vise sta govorit. Kad je Napoli imao trening dilazilo je 100 000 ljudi da ga gledaju. Kad Maradona propusti jutarnji trening novi vecernji termin je se zakazivo. Tako da se stvarno nemogu poredit jer je Maradona daleko ispred Messija. Da je kojim slucajem Maradona igrao tada za Juventus onda bi se mozda mogli poredit. Ali opet u Spanskoj ligi postoje 3 tima.
LOLLOL
Maradona je bio Maradona ponekad a Messi je Maradona svaki dan
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.