Inter bijesan na Barcu: Ovo su vjerovatni sastavi Barcelone i Tottenhama

Okršaj na Camp Nou

Inter bijesan na Barcu: Ovo su vjerovatni sastavi Barcelone i Tottenhama

E. Čaušević

U posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka igra se nekoliko spektakularnih okršaja, a jedan od njih sigurno je duel Barcelone i Tottenhama.

Barcelona rasterećena ulazi u ovaj meč jer je već osigurala prvo mjesto u grupi, no za drugo mjesto se žestoko bore Tottenham i Inter. Londonski klub bi u slučaju pobjede na Camp Nou sigurno osvojio drugo mjesto, dok se Inter nada kiksu i pobjedi pred svojim navijačima protiv PSV-a kako bi prošao dalje.

U prethodnim danima dosta se špekulisalo o sastavu Barcelone, jer iz Intera vrše veliki pritisak da Ernesto Valverde pošalje na teren najjači tim iako su već prošli dalje. Vapaji Intera donekle su se čuli u Barceloni, no Valverde je odlučio odmoriti većinu svojih prvotimaca.

Interovi navijači su bijesni na Valverdea nakon što su španski mediji objavili vjerovatne sastave Barcelone i Tottenhama. Od prve minute igraju Leo Messi i Philippe Coutinho, ali što se tiče glavnih igrača Barce to je ustvari to.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vjerovatni sastav Barcelone: Cillessen, Semedo, Vermaelen, Lenglet, Miranda, Alena, Busquets, Vidal, Coutinho, Munir, Messi.

Vjerovatni sastav Tottenhama: Lloris, Walker-Peters, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Winks, Alli, Eriksen, Son, Kane.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
A zašto? Pobijedite PSV i nema problema.
6 26
DamirT
Ovi iz Intera isto kao da su vec pobijedili PSV pa sad cekaju rezultat.De prvo pobijedite pa onda pravite kalkulacije
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi