Inter dogovorio posudbu, pa Gabigol sve pokvario

Ne želi da ide u Las Palmas

Inter dogovorio posudbu, pa Gabigol sve pokvario

Endin Čaušević

Italijanski mediji objavili su sinoć da je Inter odlučio poslati Gabigola na posudbu narednu sezonu.

Brazilski napadač prošlog ljeta stigao je na Meazzu za skoro 30 miliona eura iz Santosa, ali nije uspio opravdati očekivanja. Gabriel Barbosa je većinu utakmica posmatrao s klupe zbog čega je Inter odlučio da ga pošalje na posudbu naredne sezone.

Inter je dogovorio sve s Las Palmasom i činilo se da će ovaj napadač narednu sezonu provesti u španskom klubu, no na kraju je sve propalo. Naime, Gabigol je odbio opciju da ide u Las Palmas jer mu se jednostavno ne igra u tom klubu.

"Gabriel neće igrati naredne sezone u Las Palmasu. Iako su klubovi uspjeli da se dogovore njemu taj potez ne odgovara i ostaje još uvijek u Interu", rekao je njegova agent Wagner Ribeiro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi