Džeko i društvo prošli kroz pravu dramu prilikom dolaska na Meazzu!

Džeko i društvo prošli kroz pravu dramu prilikom dolaska na Meazzu!

Admin Čaušević

Fudbaleri Intera prošli su kroz pravu dramu prilikom dolaska na stadion Giuseppe Meazzu na revanš susret polufinala Lige prvaka protiv Milana.

Nerazzurri su trening kmap Appiano Gentile napustili u 18:45 kako je i planirano, a to milansko stadiona im je uz policijsku pratnju trebalo 30-aki minuta.

Ipak, kada su se približili stadionu, uslijedio je veliki zastoj. Određena vozila su bila pogrešno parkirana i autubos nije mogao proći.

Navijači Intera su odmah prigrlili autobusu u počeli su sa pjesmama i podrškom svojim ljubimcima koji su za velikim zakašnjenjem ušli na stadion.

Bilo je posla i za policiju koja je morala intervenisati kako bi se stvorio prostor za prolazak autobusa Nerazzurra.

Oglasi

Naime, autobus je kasnio 20 minuta pa su Edin Džeko i društvo velikom brzinom ušli na stadion te se odmah zaputili u svlačionicu.

U tunelu ih je čekao direktor Giusppe Marotta koji je srdačno pozdravio sve igrače, a posebno popularnog Dijamanta.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, Džeko se našao u startnoj postavi i predvodit će Nerazzurre koji brane 2:0 iz prvog duela i imaju veliku priliku da izbore prvo finale Lige prvaka još od 2010. godine.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
4-1 za Milan
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi