Inter doveo novog igrača dok navijači čekaju Džeku i Lukakua

Sensi prošao ljekarske preglede

Inter doveo novog igrača dok navijači čekaju Džeku i Lukakua

Endin Čaušević

Inter je krenuo veoma aktivno što se tiče ljetnog prelaznog roka i slaganja ekipe za novu sezonu.

Novi trener Antonio Conte poručio je da su Interu potrebne promjene u igračkom kadru, te dolazak iskusnijih i zvučnijih pojačanja. S Interom se najviše povezuju Edin Džeko i Romelu Lukaku, ali od toga još uvijek nema ništa.

No, u Interu ipak ne miruju jer je danas ljekarske preglede odradio Stegano Sensi koji dolazi iz Sassuola. Ovaj 23-godišnji vezni igrač je uspješno prošao ljekarski, a očekuje se da u narednim satima potpiše ugovor.

Sensi u Inter dolazi na posudbu do kraja naredne sezone koja će koštati oko pet miliona eura, a narednog ljeta klub s Meazze će moći otkupiti njegov ugovor za 22 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, u ovaj dogovor uključen je i mladi igrač Intera, Marco Sala, koji prelazi u Sassuolo za sumu novca koliko bi iznosila posudba Sensija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mesetar
Juventus doveo Rabioa za rotacije a ovi doveli Sensija za prve postave. Borba za 4 mjesto u najavi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti