9

Komentari (9)

hamdi kurtes
Ode kloc niz vodu.
user1639705257
Jeste dosadni jbt..ide vamo ide tamo. Ma on je pun ko brod i prelijepu porodicu ima. Uvjerio sam se
zilan66
Pa kad je pun ko brod sto se nevrati u zelju i igra,onako da pomogne.mozda mlada nece u sarajevo.
user1639705257
@zilan66 A đe da se vrati pametnjakovicu?? Svu djecu rodila u Rimu i sad da se vrati da liječi djecu u UKCS? Evo ja se liječim 3 mjeseca i + privatnicima i još nemam dijagnozu. Pa nije luda da vraća komplet familiju jer oni su se našli u Italiji i tamo ostaju hvala Bogu.
Čuj Želju? Željo mu preči ispred žene i sve djece koje ima?! Pametni moj drug Edin.
zilan66
User nemoj vise lutati po privatnim klinikama idi u jagomir pametnjakovicu,dijagnoza zagarantovana.
user1639705257
@zilan66 on ti je moj prijatelj iz djetinjstva i NE SERI VIŠE NI JEDNE.
Ti ne trebaš ići kod neuropsihijatrija jer zagarantirano imaš Dg F11.2 a što je najgore i ti to sam znaš.
zilan66
Ja znam za svoju dijagnozu zato ti zelim pomoci da se spasis ,a ocito nemas vise prijatelja iz djetinjstva dok si njegov advokat.da Đeko radi u komunalnom nebi ti bio prijatelj iz djetinjstva ,interesďijo.
user1639705257
Dg: F11.2 ako ne znaš šta znači.... Onda proguglaj malo. Joj paša moj ja da čekam tvoju pomoć a ustvari ja uopšte nemam problema za razliku od tebe. Ne znaš napisati "interesdžijo"? Ne nisam ja to nikada bio. Igrali smo u ratu lopte vani u blatu i odatle vodi naše prijateljstvo a ne za razliku ko ti što si se ispalio vani. Bjež **** se trošim vrijeme na tebe.
denimen9
Ide Marseille do polu finala LP ove godine.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.