Inter i Lazio razočarali svoje navijače

Seria A, 8. kolo

Inter i Lazio razočarali svoje navijače

Fudbaleri Intera ponovo su razočarali svoje navijače nakon današnjeg poraza na domaćem terenu od Cagliarija sa 2:1.

Prvo poluvrijeme proteklo je u dominaciji domaće ekipe, a najveću šansu za postizanje pogotka propustio je u 26. minuti Mauro Icardi kada nije uspio realizirati jedanaesterac.

Nastavak meča donio je i tri pogotka, jedan u mreži gostiju i dva u mreži domaćih. Prvo je Inter poveo u 56. minuti kada je Joao Mario zatresao mrežu gostiju. Ipak, samo 15 minuta kasnije, Cagliari je stigao do izjednačenja i to nakon pogotka Melchiorrija. Kada se mislilo da će to biti konačan rezultat susreta, novi šok za domaće navijače stigao je u 85. minuti kada je Handanovič postigao autogol za pobjedu gostiju.

Još jedna ekipa iz Italije koja je razočarala svoje navijače je Lazio koji je osvojio samo bod na domaćem terenu protiv Bologne. Gosti su poveli u 10. minuti kada je Helander postigao pogodak. Domaći su poravnali u 97. minuti kada je Ciro Immobile pogodio sa jedanaest metara. Naš reprezentativac Senad Lulić odigrao je cijeli meč za domaću ekipu.

Od ostallih rezultat, Sassuolo je na domaćem terenu slavio protiv Crotonea sa 2:1, dok su Genoa i Empoli podijelili bodove u meču bez pogodaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:





Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti