Inter ili Juventus? Gdje želi "novi Pirlo?"

Sky Sport navodno zna odgovor

Inter ili Juventus? Gdje želi "novi Pirlo?"

Sandro Tonali, momak odavno prozvan "novim Pirlom", se nastavlja pominjati u kontekstu mogućeg velikog transfera.

Prvi čovjek Brescije je nedavno izjavio da će prepustiti Tonaliju, koji je u maju napunio 20 godina, da sam izabere klub u koji želi preći, nakon što stignu zvanične ponude.

Kada su u pitanju najizglednije destinacije za Tonalija, to su, prema pisanju italijanskih medija, Inter i Juventus.

Oba kluba su zainteresovana za talentovanog veznjaka, ali pitanje je gdje Tonali želi?

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sky Sport Italia tvrdi da zna odgovor na to pitanje. Navodno Tonali preferira u Inter i odlučio je preći na Meazzu. Ipak, napominje se da Tonali još nije postigao konačni dogovor sa Nerazzurima.

Inter dakle ima "stratešku prednost" nad konkurencijom kada je u pitanju Tonalijev transfer, ali se vjeruje da Nerazzurri neće žuriti kada je u pitanju postizanje dogovora sa Brescijom i realizacija posla. Čelnici Intera su uvjereni da će u svakom slučaju na vrijeme završiti Tonalijev transfer, a "otezanjem" vjerovatno žele pokušati sniziti cijenu mladog veznjaka koja je trenutno 50-60 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi