Inter iznenada prozvao Ronalda na Twitteru

Pred meč sa PSV-om

Inter iznenada prozvao Ronalda na Twitteru

Inter će sutra (srijeda) s početkom u 21 sat igrati meč 2. kola grupe B protiv PSV-a iz Eindhovena.

Navijače Nerazzurra trese evropska euforija pošto njihov klub prvi put nakon čak šest godina igra u Ligi prvaka, a još je uz to takmičenje otvorio pobjedom nad Tottenhamom.

Inter je u sklopu najave predstojeće utakmice sa PSV-om odlučio prozvati Ronalda na Twitteru, te upitati legendarnog Brazilca za koga će navijati u Eindhovenu.

Poznato je da je legendarnom Il Fenomenu PSV bio prvi klub u Evropi, iz kojeg je 1996. godine otišao u Barcelonu, a onda godinu kasnije stigao u Inter u kojem je igrao pet godina.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ronaldo još nije odgovorio na interesantno pitanje, ali pretpostavljamo da će ostati suzdržan kako ne bi nikoga uvrijedio.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije