5

Komentari (5)

premium
Teško bih zaspao da se nisu osvetili dobro je sad mi je lakše
zvjezdan10
Uh ala su im naudili, zadržali igrača koji minutu na terenu neće provest. S druge strane Džeko glavni igrač Rome.
E.Car
Nije Dzeko uključen u ovu razmjenu nego Spinazzola. Romi je ovaj trebao da zamjeni povrijeđenog Zaniola ali su im ovi suknuli zbog Dzeke jer im ga nisu prodali ljetos.
zvjezdan10
Bojim se da nisi shvatio poentu mog komentara. Roma je njih izlevatila za Džeku i on je sad glavni igrač u Romi i imaju golemu korist od njega, a Inter je njih izlevatio za igrača koji se apsolutno ne uklapa u Interov stil igre i presjediće sezonu na klupi, nikakve koristi nemaju od njeg a još će mu i cijena pasti. I ako govorimo o levaćenju Roma je njima lijepo iznijela koliko traže a Inter je čitavo vrijeme nudio daleko manju cifru, dakle čisto je do njih što nisu htjeli da plate pa nisu ni dobili igrača, a ovi sad su sve dogovorili i onda doveli starkelju Younga i prekinuli vec ugovoren transfer.
konjo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.