"Inter je kupio tri stranca, tri visoka igrača..."

Otac Fabija Fogninija na Twitteru

"Inter je kupio tri stranca, tri visoka igrača..."

Edmir Škorić

Otac Fabia Fogninija, poznatog talijanskog tenisera, na društvenim je medijima ostavio poruku koja je oduševila Interove navijače.

Fulvio Fognini je jedan od velikih navijača Intera i čovjek koji ima jake linije u samom klubu, pa očito zna neke stvari koje ni javnost ne zna. Novinari nagađaju sedmicama o pojačanjima Intera, ali još uvijek bez potpisa u timu Antonij Contea.

Međutim, Fogninijev otac je na Twitteru ostavio poruku u kojoj je napisao da je Inter doveo trojicu igrača.

"Napravili smo tri transfera za koje čak ni novinar Fabrizio Biasin ne zna. To su tri vrhunska igrača", kazao je Fulvio.

"Ko su oni?", upitali su znatiželjni navijači nakon njegove objave. Nije želio da otkriva imena, ali je dao kratak opis.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Vrlo jaki i visoki igrači. Tri stranca, više ništa neću reći. Transferi su 99 posto završeni, no neću vam davati detalje dok ne bude zvanično".

Naravno, sve gore napisano odgovara bh. reprezentativcu Edinu Džeki koji bi trebao doći iz Rome, ali i Romeluu Lukakuu kojeg je navodno Inter već kaparisao na Old Traffordu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi