Inter je primjer kako se ne trebaju prodavati igrači!

Inter je primjer kako se ne trebaju prodavati igrači!

Clarence Seedorf

Endin Čaušević

Početak 2018. godine donio nam je još jedan veliki transfer u svijetu fudbala jer je Philippe Coutinho za 160 miliona iz Liverpoola prešao u Barcelonu. 

Inter je 1999. godine doveo veliko pojačanje iz Real Madrida kada je Seedorf odlučio da karijeru nastavi na Apeninima. Tada je ovaj Holanđanin važio za jednog od najboljih veznih igrača svijeta, ali očito je da Inter nije tako mislio. Kupili su ga za 28 miliona eura, a tri godine kasnije otišao je u Milan.

Čelnici Intera odlučili su da ga pošalju u Milan, a u suprotnom pravcu stigao je Francesco Coco. Seedorf je za Milan odigrao preko 300 utakmica i osvojio je sve što je mogao, dok je Coco igrao samo 26. puta za Inter.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi