Inter je primjer kako se ne trebaju prodavati igrači!

Inter je primjer kako se ne trebaju prodavati igrači!

Leonardo Bonucci

Endin Čaušević

Početak 2018. godine donio nam je još jedan veliki transfer u svijetu fudbala jer je Philippe Coutinho za 160 miliona iz Liverpoola prešao u Barcelonu. 

Inter je veliku grešku napravio i sa Bonuccijem koji trenutno igra za gradskog rivala ekipu Milana. Bonucci je bio član Intera od 2005. do 2009. godine kada ga je klub odlučio prodati Bariju za pola miliona eura. Kasnije je otišao u Juventus gdje je postao jedan od najboljih štopera u Evropi. Nakon sedam godina u Torinu prešao je u Milan za 40 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi