14

Komentari (14)

19501911
Konačno se našao neko da Ibru malo spusti na zemlju
Cs10
Nije korektna utakmica bila, kako sa sudijom tako i crveni za ibru, da je ibra ostao tu, druga bi prica bila, nije se glavni sudija dzaba povukao
Zulfikar
Gledaj sto se Kolarov smije Ibrahim haha...
ayd
Viktorija se igrala, Milan bas los, nije mi jasno kako sh oni prvi na tabeli. slijedi im lagani pad.
meepo
@ayd nije ni meni jasno kako svaki strucnjak ima pristup internetu ali eto ipak ima.
ayd
Ja kad sam imao pristup ti si se igrao lego kockicama
meepo
@ayd druže tako glup fazon da ne kazem seljacki. O IQ da ne pricam imas manje sivih celija nego zuba u glavi. Čuj kako je Milan prvi ? Pa zar nemaju najvise bodova ? Zar nije tesko shvatit tako očiglednu cinjenicu?
ayd
Omg lika, kakav si ti bolid, covjece boziji ko spominje bodove, mislio sam na njihovu igru koja je ocajna jos od juventusa preko atalante i sad ovo vcrs. Crveni karton nije opravdanje pa Sassuolo bi vise pasova odigro.
meepo
@ayd kao sto sam napisao svakakvi stručnjaci imaju pristup internetu. Da si imalo pratio Seria A od pocetka sezone vidio bi kakvu igru ima Milan , ali mora se naći neki debil s inteligencijom planktona i komentarisati.
meepo
@ayd kazem ti imas nizak nivo inteligencije. Da je Milan prosjecna ekipa ne bi bila prva pogotovo bez skoro pola prvotimaca kroz cijelu polusezonu. I ovu utakmicu i utakmicu prije s Atalantom nedostajao je Hakan. Bennacer je vec van stroje neko vrijeme, Tonali se isto povrijedio. Protiv Juventusa Milan je imao dva veznjaka dostupna i igrao bez Ibre,Rebica itd. , ali eto ti si veliki "strucnjak" i očigledno poznajes materiju. Lijep pozdrav ostani mi zdrav "strucnjak".
kaliopi
@ayd druze moram prokomentarisati tvoje izjave, očigledno je da nisi pratio ni Seriu A ni Milan, Milan ima 11 igrača koji mogu igrati sa svima, jedna promjena al bukvalno jedna u ekipi se osjeti tako da nemoj kom ako ne pratiš...
Goran3
Vjerovatno ce Inter u polufinale
Bulle
Majstorija, svaka čast.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti