Inter, Milan i Juve se raspitivali i dobili odgovor od Udinesea: 40 miliona eura!

Argentinac je na prodaju - za pravu cijenu

Inter, Milan i Juve se raspitivali i dobili odgovor od Udinesea: 40 miliona eura!

Veznjak Udinesea Rodrigo de Paul se već neko vrijeme povezuje sa nekolicinom klubova iz vrha Serije A, a navodno je Argentinac može napustiti Friuli - za adekvatno naknadu.

Još ranije se 26-godišnji De Paul dovodio u vezu sa Interom, Milanom, pa i Napolijem, dok su se jučer pojavile informacije da je i Juventus kontaktirao Udinesea o mogućem transferu "kreativca".

Tuttosport danas piše da je Udinese spreman prodati De Paula ovog ljeta, ali samo za pravu cijenu.

Činjenica da je za De Paula zainteresovan veći broj klubova omogućila je Udineseu da postavi poprilično visoku cijenu, a ona je navodno 40 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko Udinese prodao De Paula za pomenutih 40 miliona eura, ostvariće veliki profit s obzirom da je Argentinac na Friuli prije četiri godine stigao za svega tri miliona eura. Inače, Udinese ga je kupio od Valencije.

Rodrigo De Paul je ove sezone upisao 35 nastupa za Udinese u svim takmičenjima, postigao je sedam golova i upisao isto toliko asistencija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

AmarSahi
Prevelika cijena za ne toliko i kvalitetnog igrača. Nije statistika sve. Ne pokazuje sve. Ne dokazuje sve.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi