Inter našao novo pojačanje, navijači razočarani

Žele zvučno ime na Meazzi

Inter našao novo pojačanje, navijači razočarani

Endin Čaušević

Luciano Spalletti prije nekoliko sedmica stigao je na trenersko mjesto Intera nakon čega se očekivalo da će ovaj klub krenuti po nova pojačanja.

Međutim, navijači Intera nisu zadovoljni kako trenutno teku stvari po tom pitanju jer Inter nije uspio dovesti još uvijek nijedno zvučno pojačanje za razliku od gradskog rivala Milana. No, Inter bi u narednim danima trebao završiti posao sa Toulouseom.

Italijanski klub iz ovog francuskog kluba želi dovesti 20-godišnjeg odbrambenog igrača Issu Diopa. Ovaj fudbaler je u dresu Toulousea u domaćem prvenstvu odigrao 51 utakmicu i postigao je tri gola.

Ipak, navijači Intera su iznenađeni što se njihov klub odlučio za dovođenje igrača za kojeg su samo rijetki čuli. Diop sa francuskim timom ima ugovor do ljeta 2020. godine, a njegov transfer trebao bi koštati oko 12 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije