9

Komentari (9)

Marco_Materazzi
Zna se ko je najveci, i na cije utakmice najvise navijaca dolazi, a to je se sinoc i potvrdilo sa 74.000 navijaca i prihodom od 4 mil.
Klicko
Pa najveći klub u Italiji je juventus.Sad što su propali malo nije bitno.Milan je na drugom mjestu.Onda tek inter.To će ti svaka neutralna osoba reći
Marco_Materazzi
@Klicko eee moj ti, idi pogledaj najvecu posjecenost stadiona u serie a, pa ces da vidi da najvise navijaca dolazi na Interove utakmice. Inter ubjedljivo najvise navijaca ima u Italiji. Milan jeste bolji od Intera u evropi, imaju 7 liga sampiona a Inter 3 lige sampiona i 3 lige evrope. Ali Inter ima vise serie a i kupova u Italiji osvojenih od Milana jos su i bolji u medjusobnom omjeru. Inter ima 89 pobjeda a Milan 70. A juve jedino u cemu je bolji od Intera i Milana su ligaske titule od kojih su pola titula ukrali.
Marco_Materazzi
@Klicko u evropi juve ima titula kao nottingham forest 2. Ako lazem ukucaj na google pa ces da vidis. Pa sad ako je nottingham veliki klub u evropi onda je i juve hahaha
Klicko
Znači Juve ima više trofeja prvaka Italije duplo od Intera a Milan od Intera 4 lige prvaka više.Kako će inter bit najbolji klub u Italiji hahhaa.Ima inter jednu tituli lige prvaka više, yebo to.Trenutno je inter nabolji ali u historiji dabome nije.
vence
Odakle tebi bola podatak da inter ima najvise navijaca u Italiji.. Kad Juventus samo u Italiji ima gotov kao svi ostali klubovi...ako nista, proguglaj malo.. Paradoksalno je jedino to da u Torinu ima manje navijaca ili priblizno isto. A inter je treca ekipa u Italiji po svemu. Milan neprikosnoven u Evropi, Juve u Italiji. Kraj :D
vence
Juve je jedini klub na svijetu koji ima sve, ali sve tituče u Evropi..a nisu dvije.. Dvije su lp i 9 izgubljenih finala, koliko inter? 3? Mnogo velika razlika. Koliko puta dodjose do finala kos?
vence
@Marco_Materazzi Pod ostali mislim Milan i inter :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.