Da li je sudija jučer "pogurao" Inter do Scudetta?

U Sassuolu bijesni zbog odluke

Da li je sudija jučer "pogurao" Inter do Scudetta?

E. Čaušević

Fudbaleri Intera jučer su na svom terenu pobijedili Sassuolo sa 2:1.

Inter ima 11 bodova više u odnosu na drugoplasirali Milan i mnogi vjeruju da će klub s Meazze konačno završiti dominaciju Juventusa i osvojiti Scudetto.

Međutim, u Sassuolu su i danas bijesni zbog jednog detalja tokom jučerašnje utakmice.

Naime, u ovom klubu ne mogu da vjeruju da sudija nije poništio drugi gol Intera kojeg je postigao Lautaro, jer je u prethodnom napadu čini se bio jasan penal za Sassuolo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mnogi su očekivali da će sudija dobiti ispravku iz VAR sobe da pogleda ovaj detalj, ali se niko nije oglašavao. Mediji u Italiji bruje o ovom propustu sudije Irratija, a navijači Milana i Juventusa su poručili da je on "pogurao" Inter do Scudetta ovim potezom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

santakuruz
Nakon godina i godina raznih sudijskih lakrdija na racun Intera, dosao je red da se i Intera malo pogura. Najvise bih volio da osvoje Scudeto protiv Juventusa i to sa dva gola iz dubokog ofsajda a da se Juventusu ne sviraju 3 cista penala i da im jos daju 2 crvena zbog protesta ?
8 2
ayd
Hajmo onda biti objektivni do kraja, ocito igranje rukom igraca Sassuola prije ovoga i jako sumnjiv offside u zadnjim minutama meca. Ovo povlacenje je cisto sudijsko uvjerenje, gdje se procijenjuje intenzitet kontakta.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije