10

Komentari (10)

teddy sheringham
Nema veće fukare od Intera. Hoće da se ganjaju sa Juventusom, a nemaju za kifle.
Edin Merlin
Inter je propala karina,nisu u stanju dovesti Džeku a kamoli nešto više... Juve je institucija za 95% ekipa u cijeloj evropi !!!!
Hooruk
E ovo je dokaz da je ovo karina od trenera, ne zam sta je vidio u tom igracu, jednu sezonu se malo pokazao u evertonu i to je to, nista posebno, preskup ne vrijedi ni pola tih para a ovaj toliko insistira na njemu.
Saimai1316
A sta je radio lukaku za belgiju cijele kvalifikacije za SP u Rusiji,i kolko je golova dao na samom SP-u.
mer12
Drvooo, ja za njeg ni 30 mil. ne bi dao toliko je los
Hooruk
Sta god uradio za belgiju i dalje je tanak pogotovo za te pare, lik previse usporava igru, nije to igrac za ovaj moderni brzi fudbal.
red devil mo
Samo pare zabari
mer12
Pa gadnije i licemjernije nacije od Engleza nema....samo glupavi Conte moze traziti sranje od igraca kao sto je Lukaku za njega je Ikardi Ronaldo fenomeno
adis_D11
Ikardi-a pravi klub neće uzeti dzaba da im ga daju,a sve zbog one njegove kurave.
mer12
A zasto se ozbiljni klubovi interesuju za Nejimara od njega veceg idiota i neprofesionalca nema medju igracima...Ikardi osim zene drugih problema nema sto se tice treninga i td. Onaj glumi povrede i valja se 50 % vremena po terenu i ide po redjendanima ni P od profesionalca nije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.