Inter spremio novu ponudu za Lukakua: Igrač kojeg je Conte otpisao i 55 miliona eura
Conte je danas imao sastanak sa šefovima Intera od kojih je tražio da dovedu Lukakua

Inter želi riješiti dva problema jednim potezom

Inter spremio novu ponudu za Lukakua: Igrač kojeg je Conte otpisao i 55 miliona eura

S. Pašalić

Inter nastavlja utrku za Romelua Lukakua iz Manchester Uniteda i spremio je novu ponudu.

Naime, italijanski mediji pišu da će Nerazzurri ponuditi klubu sa Old Trafforda 55 miliona eura i Ivana Perišića što bi u prijevodu značilo ukupno 78 miliona eura.

Već dugo traju pregovori Intera i Manchester Uniteda oko Belgijanca, ali dva kluba ne mogu pronaći zajednički jezik.

United želi dobiti novac odmah, a Nerazzurri su nudili razne opcije posudbe sa mogućnošću kupovine Lukakua na kraju sezone, ali engleski tim nije htio pristati na te opcije.

Danas su šefovi Intera imali sastanak s trenerom Antoniom Conteom, u kojem je ponovno zatražio kupovinu napadača Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sada u novu ponudu Inter želi uključiti Perišića za kojeg je Conte prije nekoliko dana izjavio kako se ne uklapa u njegov sistem igre.

United je prošlog ljeta htio dovesti Perišića, a Inter je tražio 50 miliona eura. Sada se situacija promijenila pa osim toga što je Perišiću opala cijena i United više nije zainteresovan da ga dovede. Iako je ukupna vrijednost ponude 78 miliona, to je još uvijek niže od 84 miliona koliko želi dobiti engleski klub.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

teddy sheringham
Nema veće fukare od Intera. Hoće da se ganjaju sa Juventusom, a nemaju za kifle.
3 0
Hooruk
E ovo je dokaz da je ovo karina od trenera, ne zam sta je vidio u tom igracu, jednu sezonu se malo pokazao u evertonu i to je to, nista posebno, preskup ne vrijedi ni pola tih para a ovaj toliko insistira na njemu.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi