Inter testirao živce svojih navijača u drugom poluvremenu, ali na kraju ipak stigao do pobjede
Ekipa iz Milana je upisala važna tri boda

Nerazzurri su drugo poluvrijeme odigrali dosta lošije

Inter testirao živce svojih navijača u drugom poluvremenu, ali na kraju ipak stigao do pobjede

S. Pašalić, foto: EPA

Inter je u okviru 32. kola italijanske Serije A stigao na gostovanje kod ekipe Frosinonea i stigao do pobjede od 3:1.

Frosinone se grčevito bori za opstanak i u posljednje dvije utakmice su upisali dvije pobjede. Iako su i u ovoj utakmici željeli nastaviti taj niz, utakmica ipak nije dobro krenula po igrače ovog tima.

Inter je stigao do vodstva u 19. minuti kada je Radja Nainggolan pogodio za 1:0. U 37. minuti Ivan Perišić je sa bijele tačke povisio prednost gostiju na 2:0.

U nastavku su domaći zaigrali bolje i u 61. minuti smanjili na 2:1 nakon što je Cassata postigao lijep gol. Frosinone je nakon toga krenuo i po drugi gol, a gosti su tada dosta loše izgledali na terenu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, u 93. minuti Vecino je riješio sve dileme i postigao gol za konačnih 3:1. Inter je i dalje na 3. mjestu sa 60 bodova, dok je Frosinone u jako teškoj situaciji i nalazi se na 19. mjestu sa 23 boda.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti