Inter traži Martiala za Perišića
Foto: EPA

Uzvratna ponuda Intera

Inter traži Martiala za Perišića

M. Šljivak

Inter iz Milana poslao je zanimljivu ponudu Manchester Unitedu.

Crveni đavoli već odavno pokazuju interes za igrača Intera Ivana Perišića, ali su Nerazzurri tražili previše novca i Unitedu je mnogo izdvojiti 55 miliona eura za hrvatskog fudbalera.

Ta cijena je po riječima ljudi iz Intera konačna, a kako United i dalje pokušava sniziti cijenu, milanski tim je odlučio da pošalje kontraponudu.

Oni u zamjenu za Perišića traže francuskog fudbalera Anthonyja Martiala i ako United pristane, mogli bismo vidjeti razmjenu ovih fudbalera do kraja ljetnog prelaznog roka.

Martial (21), stigao je u Manchester 2015. godine iz Monaca za 60 miliona eura, a transfer je dodatno porastao zbog raznih klauzula u ugovoru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sada se čeka odgovor tima s Old Trafforda i sve oko ovog transfera je još uvijek pod velikim upitnikom.

Martial je prošle sezone odigrao 42 utakmice za United, a postigao je osam golova uz osam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi