Inter već u januaru dovodi veliko pojačanje?

Za 26 miliona eura

Inter već u januaru dovodi veliko pojačanje?

Inter bi već u zimskom prelaznom roku mogao dovesti veliko pojačanje.

Kako pišu italijanski mediji, na meti Nerrazzura nalazi se argentinski reprezentativac Lucas Biglia, koji se već neko vrijeme povezuje sa prelaskom u Inter.

Ovaj veznjak Lazija sa klubom iz Rima ima ugovor do 2018. godine, ali još uvijek nije prihvatio ponudu za produženje saradnje.

Novi trener Intera Stefano Pioli je veliki fan Lucasa Biglije, kojeg je u Laziju imenovao i za kapitena ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno će Inter Laziju ponuditi 26 miliona eura za Bigliju, a ostaje da se vidi kakav će biti odgovor predsjednika Nebeskoplavih Claudija Lotita.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi