Inter zagrizao za junaka Njemačke iz 2014. godine

Bila bi to transfer bomba

Inter zagrizao za junaka Njemačke iz 2014. godine

S. Grebović

Čelnici Neroazzurra su, navodno već obavili razgovore sa Mariom Goetzeom.

Prema pisanju italijanskih medija, predstavnici Intera su obavili razgovore sa Marijom Goetzeom, oko eventualnog prelaska fudbalera Borussije Dortmund u njihove redove.

Ideja milanskog kluba je da Goetzea u svoje redove dovede narednog ljeta, kao slobodnog igrača, kako je njemačkom fudbaleru ostalo svega devet mjeseci ugovora sa popularnim Milionerima.

Sad za sada dogovor nije postignut, ali daleko od toga da su odustali od njegovog dovođenja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Goetze se proslavio u finalu Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine kada je u produžecima svojim pogotkom Elfu donio titulu prvaka. Za Borussiju je upisao tačno 200 nastupa, zabio je 60 pogodaka, a 42 namjestio.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi