Inter završio transfer mladog Grka?

Navodno je ugovor potpisan

Inter završio transfer mladog Grka?

Nekolicina italijanskih medija danas saopštava da je Inter već potpisao ugovor sa mladim desnim bekom Georgiosom Vagiannidisom.

Ovaj 18-godišnjak je produkt fudbalske škole grčkog Panathinaikosa, kluba kojeg je i dalje zvanično član.

Međutim, Vagiannidisu ugovor sa Panathinaikosom ističe 30.6., a navodno se već obavezao na transfer u Inter nakon ovog datuma.

Iako bi Vagiannidis u Inter trebao stići kao slobodan igrač, Nerazzurri će grčkom velikanu morati isplatiti oko 400.000 eura na ime kompenzacije za trening.

Sky Sport Italia piše da je Vagiannidis sa interom potpisao ugovor na četiri godine vrijedan 300.000 eura po sezoni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedno od glavnih pitanja je da li će mladi fudbaler odmah dobiti šansu?

Pojedini mediji u Italiji smatraju da će on odmah biti poslan na posudbu, dok Sky Sport vjeruje da će mladi defanzivac dobiti šansu da impresionira trenera Contea tokom predsezone.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Vala je nezgodno kad se prezivas Vaginnadis
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi