Interov direktor u Barceloni, Brazilac uskoro potpisuje

Rafinha stiže u Inter

Interov direktor u Barceloni, Brazilac uskoro potpisuje

E. Škorić

Inter je krenuo po nova pojačanja, sportski direktor Piero Ausilio je otputovao u Barcelonu.

Inter želi da se pojača dovođenjem Rafinhe iz Barcelone, zbog kojeg je Ausilio otputovao u Kataloniju kako bi u narednim danima završio posao.

Gazzetta dello Sport javlja kako ima komplikacija u pregovorima, ali isto tako kako će Inter sve to uspjeti da eliminiše, odnosno da nađe dogovor s Barcelonom oko transfera 24-godišnjeg nogometaša.

Inter bi da posudi nogometaša, Barcelona želi da transfer bude završen na trajnoj osnovi i to za 23 miliona eura. Tu negdje je zastoj u pregovorima, ali vrlo brzo bi Rafinha trebao da postane član Intera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vjerovatno će Rafinha doći na posudbu u Inter, kojem će ostati mogućnost da za oko 20 miliona eura otkupi njegov ugovor na kraju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi