Interov neočekivani heroj poručuje: Ovo mi je najvažniji gol u životu

Mladi Karamoh donio trijumf Nerazzurrima

Interov neočekivani heroj poručuje: Ovo mi je najvažniji gol u životu

Inter je danas savladao Bolognu sa 2:1 i tako upisao svoj prvi trijumf nakon više od dva mjeseca.

Nerazzurri su se mučili na Giuseppe Meazzi, a do pobjede su došli sjajnim golom mladog Yanna Karamoha u 63. minuti utakmice.

Karamoha niko nije očekivao u prvoj postavi Intera, ali mu je Spalletti ukazao povjerenje na poziciji desnog krila. Na kraju se nije pokajao jer je mladi Francuz rodom iz Obale Slonovače postigao prvi gol za milanski klub od dolaska iz Caena.

"Ovo mi je najvažniji gol u životu, prvi pogodak od dolaska u Italiju. Drago mi je što sam konačno svoju priliku da igram i što sam je iskoristio. Spalletti mi je prije utakmice rekao da se zagrijem i da misli da će moja brzina možda biti presudna u duelu sa Bolognom, uvrstio me u prvi tim i hvala mu na tome", poručio je Karamoh.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Yann Karamoh (19) je u Inter stigao ljetos iz Caena, a do danas je za Inter nastupio na četiri utakmice i to je pretežno ulazio u finišu. Svoj prvi start krunisao je i prvim golom za Inter.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi