Interu 25 miliona eura za Banegu

Odlazi u Kinu

Interu 25 miliona eura za Banegu

Edmir Škorić

Argentinski veznjak Ever Banega karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Kini.

Banega je u Inter stigao ljetos kao slobodan igrač, ali nije uspio previše da se nametne u Italiji, pa niko neće imati ništa protiv da ode u Kinu.

Za njega, navodno, Tianjin Quanjian nudi 25 miliona eura, s tim da bi sam igrač godišnje zarađivao osam miliona eura.

Estadio Deportivo tvrdi da će 28-godišnji Banega najvjerovatnije prihvatiti ponudu tima kojeg trenirao Fabio Cannavaro, a u kojem već igraju neki sjajni igrači poput Alexandrea Pata, Jadsona ili Luisa Fasbiana. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Banega zbog povrede nije igrao protiv Empolija u nedjelju, ali mediji tvrde da se iza svega krije rješavanje transfera koji će prema svemu sudeći uskoro biti realizovan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi