Inzaghi je nakon remija bio razočaran i žalio je za propuštenim prilikama
Inzaghi smatra da se njegov tim sada mora fokusirati na trening kako bi se poboljšao

Trener Lazija smatra da je njegov tim morao stići do pobjede

Inzaghi je nakon remija bio razočaran i žalio je za propuštenim prilikama

S. Pašalić

Lazio je u rimskom derbiju dočekao Romu i odigrao 1:1.

Aleksandar Kolarov je doveo Vučicu u vodstvom golom iz penala, a Alberto je u drugom poluvremenu izjednačio na 1:1.

Ipak, još je nekoliko golova moglo pasti, posebno u prvom poluvremenu kada su obje ekipe pogodile po dva puta stativu, a Lazio je pogodio jednom i prečku.

Trener Lazija, Simone Inzaghi je bio razočaran nakon utakmice i žalio je za propuštenim prilikama.

"S obzirom na ukupnu utakmicu, postoji žaljenje i razočaranje, jer smo imali 21 udarac u gol i četiri puta pogodili okvir gola", rekao je Inzaghi za Sky Sport Italia.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Neizbježno je žaljenje jer smo imali toliko šansi i morate pobijediti u takvim utakmicama. Nakon što je Roma povela iz penala, počeli su da idu duboko i čekali su nas na kontranapadu, ali trebali smo biti odlučniji."

"Nismo uradili ono što smo planirali u prvom poluvremenu i Lazzari je nastavio trčati po desnoj strani, ali on nije dobivao loptu. Sada se moramo fokusirati na trening i poboljšati se u sljedećim mečevima.", dodao je Inzaghi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti