Inzaghi vratio Andersona u ekipu

Pomirli se

Inzaghi vratio Andersona u ekipu

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Felipe Anderson bio je isključen iz ekipe Lazija nakon što se posvađao sa trenerom Simoneom Inzaghijem.

Lazio je prošle sedmice poražen na domaćem terenu od Genove sa 2:1, a nakon utakmice Inzaghi je bio bijesan na Andersona koji je odigrao veoma lošu utakmicu kada je ušao s klupe. Italijanski stručnjak mu je poručio da više neće igrati dok je on trener i izbacio ga je iz ekipe.

Nekoliko dana kasnije u Laziju su odlučili da malo smire situaciju, te su objavili da Anderson zbog povrede neće konkurisati za Napoli. Međutim, bilo je jasno da je Brazilac u sukobu s trenerom i na njegovu sreću uspio je da izgladi stvari i ponovo se priključi ekipi.

"Hvala svima koji su slali poruke podrške i davali savjete. Uvijek sam davao maksimum za ovaj dres. Hvala saigračima, treneru i navijačima", poručio je Anderson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi